Noh niin eipä ole tullut päivitettyä tätäkään vaikka muuto tuli suoritettua. Mutta tässä on tullut saatua tapettiin ruokakomero (meni kyllä todella pieleen pitänee tehdä uudestaa), ruokasali loppuun, ikkuna ristikoita. Kuvia laitan taas myöhemmin lisää sillä olen vinttin kimpussa samalla niin saan löytyä monta kärpästä yhdellä iskulla.

Sitten asiasta toiseen, surffailessani netissä tuli vastaani sellaisia nukkeja kuin Dollfies ja ihastuin heti. Aloin tutustumaan asiaan paremmin ja haeskelin erilaisia nukkeja. Elikkä nukkeista käytetään nimitysta ABJD eli Aasia Balljoind Dolls ja jotku kyllä käyttää ennemmin nimitystä BJD eli pelkkä pallonivelletty nukke. Lisää tietoa nukeista löytyy myös Hartsilapset yhteisöstä.

Den of Angel forumilla surffailessani tuli sitten vastaan sellainen nimitys kuin tiny ja aloin hake siitä lisää tietoa. Kohta olin jo erään harrastelijan nukkesivuilla. Siellä oli nimimerki DD-Annen itse tekemiään nukkeja myytävänä ja silloin iski kipinä. Tälläisen näköinen on toinen nukeistani jonka tilausta selvittelen...
1713280.jpg
(Kuva on tekijä sivuilta: Kuvan nuken nimi on Tiny Lii)
EIkö olekkin suloinen ja pituutta vain 10cm...Siis täydellinen nukkekotiin...^_^

Tässä linkki kyseiselle sivulle:
http://fairygarden.blogbus.com/logs/24354456.html